Euro Home Rentals, De specialist voor personeelshuisvesting van expats en technisch personeel

Op zoek naar een huurwoning voor uzelf als Expat of misschien wel voor uw (buitenlandse) werknemers? Stop dan direct met zoeken! Euro Home Rentals biedt veel verschillende huurwoningen aan in Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Zeeland. Via ons brede, zakelijke netwerk hebben wij ook woningen door heel Nederland tot onze beschikking voor personeelshuisvesting.

Wij verzorgen zeer degelijke woningen voor particulieren en expats, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Dit is voor buitenlandse werknemers zeer aantrekkelijk. Onze verhuurmakelaars kunnen u als expat of uw buitenlandse werknemers snel en op een goede manier huisvesten in de door u gekozen regio.

Al onze huurwoningen zijn van alle gemakken voorzien, zodat het voor de huurder zo aangenaam mogelijk is.

Kijk verder de website voor ons actuele huuraanbod. Er zijn verschillende huurwoningen in meerdere  segmenten, gestoffeerd of compleet ingericht.  Mocht uw woning er niet tussen staan kunnen wij een zoekopdracht voor u uitvoeren op basis van No Cure No Pay. Dan gaan wij de markt voor op en nemen contact met u op als we denken een woning te hebben gevonden die aan al uw eisen voldoen. Geen woning gevonden op onze website? Neem dan direct contact op per mail of telefoon, buiten de woningen op onze website hebben wij nog een groot netwerk waarbij woningen van collega bedrijven kunnen leveren.